211 42 28 262
693 15 80 783

Δευτ-Παρ 10:00 - 20:00

Founta.gr

Βρήκες την άκρη σου !

Αυθημερόν αποστολή
Δωρεάν αντικαταβολή
Διακριτική
συσκευασία

HHCP
Υδρογονωμένη εξαϋδροκανναβινόλη

HHCP Τι είναι;

Όπως κάποιοι μπορεί να έχουν μαντέψει, η υδρογονωμένη εξαϋδροκανναβινόλη ή HHCP είναι ένα κανναβινοειδές.

Το HHCP είναι ένα πολύ ιδιαίτερο απόσταγμα κάνναβης. Σε αντίθεση με την CBD, δεν βρίσκεται φυσικά στο φυτό κάνναβης και πρέπει να κατασκευαστεί σε εργαστήριο. Για να το παράγουν, οι χημικοί ξεκινούν με μια βάση μορίου HHC, το οποίο περνούν από μια διαδικασία μοριακού μετασχηματισμού.

Το αποτέλεσμα αυτής της διαδικασίας είναι ένα μόριο HHCP που περιέχει 7 άτομα άνθρακα στη δομή του (ενώ το HHC περιέχει μόνο 5). Αυτά τα πρόσθετα άτομα άνθρακα του δίνουν μεγαλύτερη συγγένεια με τον υποδοχέα ενδοκανναβινοειδών CB1 στο νευρικό σύστημα.

Είναι νόμιμο το HHCP;

Η πώληση και κατανάλωση προϊόντων με βάση το HHCP επιτρέπεται στις Ηνωμένες Πολιτείες και το Ηνωμένο Βασίλειο. Στην Ευρωπαϊκή Ένωση, κανένας νόμος δεν απαγορεύει τη χρήση ή την εμπορία αυτών των προϊόντων, εφόσον δεν υπερβαίνουν το νόμιμο όριο του 0,2% – 0,3% THC. Φυσικά, αυτό δεν πρέπει να σας εμποδίσει να παραμείνετε προσεκτικοί: ξεκινήστε πάντα με μικρές δόσεις και σταματήστε την κατανάλωσή σας εάν αισθανθείτε σημάδια δυσφορίας. Μην το παίρνετε πριν οδηγήσετε ένα όχημα ή πριν από εργασίες που απαιτούν την πλήρη συγκέντρωσή σας.

HHCP Ιδιότητες

Το HHCP είναι μια πρόσφατη ουσία της οποίας τα αποτελέσματα είναι ακόμη ελάχιστα γνωστά και μελετημένα. Φαίνεται ότι αυτό το κανναβινοειδές είναι πολύ ισχυρό. Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, οι μελέτες γύρω από τις επιπτώσεις του HHCP εξακολουθούν να είναι ελάχιστα κατανοητές και βασίζονται κυρίως σε ανεπίσημα στοιχεία.

Δυστυχώς, αυτό σημαίνει επίσης ότι οι βραχυπρόθεσμες και μακροπρόθεσμες επιπτώσεις του HHCP στον άνθρωπο δεν έχουν ακόμη ανακαλυφθεί. Ως εκ τούτου, κάθε υποψήφιος αγοραστής προϊόντων HHCP πρέπει να είναι προσεκτικός και να κάνει ό, τι είναι δυνατόν για να τα καταναλώσει σε ασφαλές περιβάλλον.

Γενικά,  μόλις καταναλωθούν τα προϊόντα HHCP τα αποτελέσματά τους είναι απίστευτα μεγαλύτερα από ό, τι συνήθως αναμένεται από τα κανναβινοειδή.

Λάβετε υπόψη ότι μια μικρότερη δόση HHCP μπορεί να έχει το ίδιο αποτέλεσμα με άλλα τυπικά προϊόντα κανναβινοειδών που έχετε καταναλώσει πριν σε μεγαλύτερες δόσεις.

HHCP Αγορά

Το HHCP μπορεί να είναι εξαιρετικά νέο στην αγορά κανναβινοειδών, επομένως η επιλογή προϊόντων θα εξακολουθεί να είναι σχετικά περιορισμένη. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν επιλογές για να διαλέξετε. Μερικά από αυτά είναι:

Για τους οπαδούς του vape, είναι δυνατό να χρησιμοποιήσετε ένα στυλό vape για να εισπνεύσετε το κανναβινοειδές. Το στυλό, πρακτικό και διακριτικό, σας επιτρέπει να απολαμβάνετε τα οφέλη του HHCP πιο γρήγορα, χάρη στη διέλευση του μορίου στους αεραγωγούς.

Φυσίγγια ατμίσματος HHCP – Δεδομένου ότι το HHCP είναι τεχνικά ένα συνθετικό κανναβινοειδές, δεν υπάρχει φυσικός τρόπος να τα καπνίσετε. Ευτυχώς, υπάρχουν φυσίγγια ατμίσματος HHCP που λειτουργούν όπως κάθε άλλο φυσίγγιο ατμίσματος με έγχυση κανναβινοειδών στην αγορά. Αυτά αποτελούνται από μια φόρμουλα χωρίς πρόσθετα, συνδυάζοντας premium απόσταγμα HHCP μαζί με στελέχη Delta-8 και τερπενίων για ένα ισχυρό buzz. Όπως και άλλα καροτσάκια vape, αυτά έρχονται σε διαφορετικές γεύσεις και λειτουργούν καλά με οποιαδήποτε κανονικά στυλό χαμηλής ισχύος.

HHCP Disposable Vapes – Παρόμοια με το παραπάνω προϊόν HHCP, αυτά δεν διαφέρουν από άλλα μίας χρήσης vapes στην αγορά. Αντ ‘αυτού, ενσωματώνει το HHCP ως το βασικό συστατικό για να σας δώσει αυτό το σταθερό buzz με κάθε νόστιμη ρουφηξιά.

Τα παράγωγα της CBD έδωσαν νέα ζωή στη σκηνή των κανναβινοειδών και το HHCP είναι σίγουρα ένα αστέρι μεταξύ αυτών. Αν και ένα συνθετικό παράγωγο, υπόσχεται να είναι ένα ισχυρό κανναβινοειδές που δίνει στον χρήστη του ένα buzz που είναι ισχυρό και μεγαλύτερης διάρκειας από άλλα κανναβινοειδή. Δεν ξέρουμε πολλά για αυτό το κανναβινοειδές, καθώς είναι ακόμα αρκετά νέο και η επιστήμη εξακολουθεί να το καταλαβαίνει ελάχιστα. Σε κάθε περίπτωση, αντιμετωπίστε το HHCP με την ίδια προσοχή και σεβασμό όπως οποιοδήποτε άλλο κανναβινοειδές (ίσως με μεγαλύτερη προσοχή καθώς παράγεται σε εργαστήριο) και μπορεί να είναι το σωστό κανναβινοειδές για εσάς.

Θυμηθείτε, το HHCP είναι η υδρογονωμένη μορφή του HHC. Για να είμαστε πιο συγκεκριμένοι, το HHCP παράγεται με την προσθήκη δύο ακόμη ανθράκων στην αλκυλική αλυσίδα του στην ουρά της χημικής δομής. Πιστεύεται ότι το αυξημένο μήκος της αλκυλικής αλυσίδας, παρόμοιο με αυτό του THC-P, επιτρέπει στο HHCP να έχει αυξημένη σύνδεση με υποδοχείς κανναβινοειδών όπως το CB1 στον εγκέφαλο.

Το HHCP είναι μια πρόσφατα ανακαλυφθείσα εναλλακτική λύση κανναβινοειδών. Αυτό σημαίνει ότι αποτελέσματα των μελετών σχετικά με τις επιπτώσεις της δεν υπάρχουν σχεδόν καθόλου, ενώ οι περισσότερες, αν όχι όλες, οι μελέτες βρίσκονται ακόμη σε εξέλιξη.

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, οι μελέτες γύρω από τις επιπτώσεις του HHCP εξακολουθούν να είναι ελάχιστα κατανοητές και βασίζονται κυρίως σε ανεπίσημα στοιχεία.

Δυστυχώς, αυτό σημαίνει επίσης ότι οι βραχυπρόθεσμες και μακροπρόθεσμες επιπτώσεις του HHCP στον άνθρωπο δεν έχουν ακόμη ανακαλυφθεί. Ως εκ τούτου, κάθε υποψήφιος αγοραστής προϊόντων HHCP πρέπει να είναι προσεκτικός και να κάνει ό, τι είναι δυνατόν για να τα καταναλώσει σε ασφαλές περιβάλλον.

Ψάχνεις φουσκωτό στρώμα; Είσαι σε λάθος site… SUPER τιμές σε όλους τους Vaporizers!!!

Βρήκες την άκρη σου …

Dynavap Titanium
Arizer Argo
208€
Arizer Air MAX
248€
188€!!!
Mighty Vaporizer
348€
Mighty Plus
388€
Volcano Hybrid
690€
Μοιάζεις ιδιαίτερα νέος

Είσαι άνω των 18 ετών;

Το περιεχόμενο πίσω από αυτή την πόρτα είναι απαγορευμένο. Η είσοδος επιτρέπεται μόνο για άτομα άνω των 18 ετών. Πριν προχωρήσετε, δηλώστε ότι καταλαβαίνετε ότι τα προϊόντα που διανέμονται από εμάς δεν είναι φάρμακα. 

Χρησιμοποιούμε βασικά cookies. Με την πλοήγηση, αποδέχεστε τους νομικούς όρους και προϋποθέσεις.