211 42 28 262
693 15 80 783

Δευτ-Παρ 10:00 - 20:00

Founta.gr

Βρήκες την άκρη σου !

Αυθημερόν αποστολή
Δωρεάν αντικαταβολή
Διακριτική
συσκευασία

Οδηγός Ανθών CBD

Άρωμα

Οι υψηλής ποιότητας ανθοί κάνναβης πρέπει να έχουν ένα ισχυρό και ξεχωριστό άρωμα. Συνήθως όσο καλύτερος είναι ο ανθός, τόσο πιο έντονο το άρωμα. Αυτό αποδίδεται σε μια οργανική ένωση που ονομάζεται τερπένια. Η κάνναβη χαμηλής ποιότητας δεν θα έχει τέτοια τερπένια και θα παράγει μια αδύναμη οσμή που συχνά συνδέεται με σανό ή βρωμιά.

Γεύση

Επίσης, λόγω των τερπενίων που υπάρχουν στην κάνναβη, κάθε ανθός θα αφήσει μια ξεχωριστή γεύση στο στόμα σας μετά την κατάποση. Όσο καλύτερη είναι η ποιότητα, τόσο πιο ξεχωριστή είναι η γεύση. Κάποιοι δίδουν νότες εσπεριδοειδών ή μπαχαρικών. Άλλοι μπορεί να έχουν μια ισχυρή, αλλά λιγότερο ευχάριστη γεύση, όπως το ντίζελ. Είτε το στέλεχος είναι νόστιμο είτε όχι, μια ισχυρότερη γεύση υποδηλώνει μια καλύτερη ποιότητα.

Σχήμα Ανθών

Ανεξάρτητα από το αν οι ανθοί σας έχουν σχήμα κώνου, μοιάζουν με μακριούς κυλίνδρους ή μικρά πευκοδάση, η κάνναβη πρέπει να είναι πυκνή και όχι αραιή. Αποφύγετε τους οφθαλμούς με πολλούς ορατούς μίσχους ή ποπ κορν.

Χρώμα

Πολλοί ανθοί κάνναβης υψηλής ποιότητας τείνουν να έχουν ισχυρό χρώμα, επειδή καλλιεργούνται ειδικά για αυτά τα χαρακτηριστικά. . Ωστόσο, να είστε προσεκτικοί όταν βλέπετε λουλούδια που είναι καφέ ή έχουν ένα θαμπό χρώμα – αυτό είναι ένας δείκτης ότι οι ανθοί προέρχονται από ένα μη υγιή φυτό. Αποφύγετε επίσης τη λευκή κάνναβη.

Κρυστάλλους

Μοιάζουν με σκόνη ζάχαρης σε γυμνούς οφθαλμούς. Είναι μικροσκοπικά κρύσταλλα όπου παράγονται η CBD και ηTHC. Υψηλής ποιότητας ανθοί κάνναβης θα έχουν μεγάλες ποσότητες από αυτά τα μικρά παγωμένα κρύσταλλα, σε αντίθεση με άνθη χαμηλής ποιότητας, τα οποία θα φαίνονται γυμνά και θα έχουν πολύ λίγα τριχώματα. Συχνά, ένας χαμηλός αριθμός κρυστάλλων μπορεί να συσχετιστεί με την πρόωρη συγκομιδή.

Κοπή

Οι περισσότεροι φανατικοί γνωρίζουν τη διαφορά μεταξύ ενός ανθού που έχει επεξεργαστεί και ενός μη επεξεργασμένου ανθού Οι επιθυμητοί ανθοί είναι εκείνοι που έχουν καθαριστεί με το χέρι. Το κόψιμο των ανθών με το χέρι διατηρεί τα THC και CBD.

Ψάχνεις φουσκωτό στρώμα; Είσαι σε λάθος site… SUPER τιμές σε όλους τους Vaporizers!!!

Βρήκες την άκρη σου …

Dynavap Titanium
Arizer Argo
208€
Arizer Air MAX
248€
188€!!!
Mighty Vaporizer
348€
Mighty Plus
388€
Volcano Hybrid
690€
Μοιάζεις ιδιαίτερα νέος

Είσαι άνω των 18 ετών;

Το περιεχόμενο πίσω από αυτή την πόρτα είναι απαγορευμένο. Η είσοδος επιτρέπεται μόνο για άτομα άνω των 18 ετών. Πριν προχωρήσετε, δηλώστε ότι καταλαβαίνετε ότι τα προϊόντα που διανέμονται από εμάς δεν είναι φάρμακα. 

Χρησιμοποιούμε βασικά cookies. Με την πλοήγηση, αποδέχεστε τους νομικούς όρους και προϋποθέσεις.