211 42 28 262
693 15 80 783

Δευτ-Παρ 10:00 - 20:00

Founta.gr

Βρήκες την άκρη σου !

Αυθημερόν αποστολή
Δωρεάν αντικαταβολή
Διακριτική
συσκευασία

Vaporizer Αγωγιμότητας (Επαφής)

Vaporizers με μεταφορά της θερμότητας στο βότανο μέσω στερεού (επαφής-αγωγιμότητας).

Η θερμική αγωγιμότητα στηρίζεται στο φαινόμενο της αγωγής , όπου η θέρμανση επέρχεται άμεσα με την επαφή ενός θερμού με ένα ψυχρό σώμα. Τέτοια μέσα θέρμανσης με επαφή είναι οι ηλεκτρικές κουβέρτες και τα ηλεκτρικά θερμαινόμενα ενδύματα και υποδήματα.

Αυτή η μορφή θέρμανσης περιλαμβάνει άμεση επαφή μεταξύ του βοτάνου και της θερμαινόμενης επιφάνειας. Στους ατμοποιητές βοτάνων, η επιφάνεια είναι συνήθως μέταλλο και τοποθετείτε το βότανο πάνω από αυτό. Μόλις η “θερμή πλάκα” φθάσει στην ιδανική θερμοκρασία, το βότανο θα πρέπει να αρχίσει να εξατμίζεται. Η θερμότητα κατευθύνεται μέσω του θαλάμου και μετατρέπει αυτά τα ευχάριστα πχ τερπένια και κανναβινοειδή σε νόστιμους ατμούς.

Αυτός ο τρόπος θέρμανσης του βοτάνου ή του ελαίου δεν είναι η καλύτερη επιλογή για έναν ατμοποιητή (vaporizer). Αυτή η μορφή θέρμανσης τείνει να καίει το βότανο εξαιτίας της ανεπαρκούς ομοιόμορφης διανομής της θερμότητας και επίσης καθιστά δύσκολη τη ρύθμιση της θερμοκρασίας του ατμοποιητή – vaporizer.

Η θέρμανση μέσω αγωγιμότητας λαμβάνει χώρα όταν τα βότανα έρχονται σε άμεση επαφή με μια θερμή επιφάνεια. Συνήθως, τα τοιχώματα του θαλάμου θέρμανσης έρχονται σε υψηλότερη θερμοκρασία από έναν θερμαντήρα (ηλεκτρικό ή αναπτήρα). Ο θάλαμος θέρμανσης (συνήθως χάλυβας ή κεραμικό), μόλις θερμανθεί στην απαιτούμενη θερμοκρασία, μεταφέρει μέσω της επαφής τη θερμότητα στα βότανα που βρίσκονται μέσα και αυτά με τη σειρά τους αρχίζουν να εξατμίζονται.

Ψάχνεις φουσκωτό στρώμα; Είσαι σε λάθος site… SUPER τιμές σε όλους τους Vaporizers!!!

Βρήκες την άκρη σου …

Dynavap Titanium
Arizer Argo
208€
Arizer Air MAX
248€
188€!!!
Mighty Vaporizer
348€
Mighty Plus
388€
Volcano Hybrid
690€
Μοιάζεις ιδιαίτερα νέος

Είσαι άνω των 18 ετών;

Το περιεχόμενο πίσω από αυτή την πόρτα είναι απαγορευμένο. Η είσοδος επιτρέπεται μόνο για άτομα άνω των 18 ετών. Πριν προχωρήσετε, δηλώστε ότι καταλαβαίνετε ότι τα προϊόντα που διανέμονται από εμάς δεν είναι φάρμακα. 

Χρησιμοποιούμε βασικά cookies. Με την πλοήγηση, αποδέχεστε τους νομικούς όρους και προϋποθέσεις.