211 42 28 262
693 15 80 783

Δευτ-Παρ 10:00 - 20:00

Founta.gr

Βρήκες την άκρη σου !

Αυθημερόν αποστολή
Δωρεάν αντικαταβολή
Διακριτική
συσκευασία

Vaporizers

Υπάρχει ένα ευρύ φάσμα διαθέσιμων επιλογών για τους vaporizers για εντός και εκτός του σπιτιού χρήση.

Ένας ατμοποιητής – vaporizer είναι μια συσκευή που έχει σχεδιαστεί για να θερμαίνει βότανα ή φαρμακευτικά λάδια. Η θερμότητα αυτή χρησιμοποιείται για την άτμιση ουσιών αρωματοθεραπείας. Ένας vaporizer θερμαίνει τα βότανα (ή τα ιατρικά έλαια/συμπυκνώματα) στην θερμοκρασία που απαιτείται για την εξάτμιση τους, έτσι ώστε να απελευθερωθούν οι δραστικές ουσίες των βοτάνων. Η εξάτμιση διενεργείται χωρίς τη παραγωγή τοξινών, κάτι που θα συνέβαινε εάν τα βότανα είχαν καεί.

Για το άτμισμα μπορούν να χρησιμοποιηθούν φυτικές ουσίες ή άλλα βότανα & μείγματα.

Οι καλύτεροι vaporizers στις καλύτερες τιμές

founta.gr

Η μεγαλύτερη συλλογή Vaporizer στην Ελλάδα !

Vaporizers

Vaporizers Ξηρών Βοτάνων (Χαμομήλι, Κάνναβη CBD…), ελαίων, …

Vaporizers Volcano, Arizer, Pax …

 Καταστήματα Αθήνα-Θεσσαλονίκη

Ετοιμοπαράδοτοι vaporizer – Η έδρα μας είναι πραγματικά στην Ελλάδα!

Δείτε  τον “πίνακα οδηγό” σχετικά με τους Vaporizers και τα χαρακτηριστικά τους↓

Βότανα | Συμπυκνώματα | Ρητίνες

Vaporizers

Κριτήρια Επιλογής Vaporizer

Υπάρχει ένα ευρύ φάσμα διαθέσιμων επιλογών για τους vaporizers, αλλά αυτές οι επιλογές γενικά ανήκουν στις εξής κατηγορίες: επιτραπέζιους και φορητούς vaporizers.
Ένας άλλος διαχωρισμός (κυρίως των φορητών ατμοποιητών) είναι η μέθοδος που χρησιμοποιούν οι vaporizers για την θέρμανση του βοτάνου.
Οι δύο κύριες μέθοδοι θέρμανσης είναι μέσω επαφής με στερεό υλικό ή μέσω ρευστού υλικού(αέρα). Υπάρχουν και vaporizers που χρησιμοποιούν και τις δύο μεθόδους.

Ο τύπος του vaporizer που θα επιλέξετε εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τα χαρακτηριστικά που θεωρείτε πιο σημαντικά. Είναι κατανοητό ότι κάθε τύπος έρχεται με το δικό του σύνολο πλεονεκτημάτων και μειονεκτημάτων.

Επιτραπέζιοι vaporizers

Οι επιτραπέζιοι vaporizers είναι γενικά γνωστό ότι παράγουν ατμούς καλύτερης ποιότητας από τα φορητά μοντέλα. Επομένως, όσοι έχουν συνηθίσει να καπνίζουν μπορεί να αισθάνονται απογοητευμένοι από την ποιότητα των ατμών που παράγονται από τους φορητούς vaporizers. Αυτό μπορεί να τους αναγκάσει να επιστρέψουν στο κάπνισμα. Με τα επιτραπέζια μοντέλα, ωστόσο, υπάρχει πολύ μικρή διαφορά μεταξύ της εμπειρίας του καπνίσματος και του ατμίσματος.

Φορητοί vaporizers

Η φορητότητα είναι το μεγαλύτερο πλεονέκτημα των φορητών vaporizer. Αυτές τις μέρες, όταν οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν έναν γρήγορο τρόπο ζωής, σίγουρα βοηθά να έχετε μια συσκευή που σας επιτρέπει να επωφεληθείτε από τα ιατρικά οφέλη των βοτάνων και των ελαίων, ανεξάρτητα από το πού βρίσκεστε. Σας επιτρέπει επίσης να συνεχίσετε τη θεραπεία ακόμη και όταν ταξιδεύετε. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είναι πολύ δημοφιλή.

Ένα άλλο πλεονέκτημα των φορητών μοντέλων είναι ο διακριτικός σχεδιασμός τους που σας γλιτώνουν από την ανάγκη να εξηγείτε συνεχώς γιατί ατμίζετε, ειδικά εάν το βότανο που χρησιμοποιείτε ως ιατρική λύση είναι η κάνναβη. Ακόμη και τώρα που η κατανάλωση της κάνναβης ως ιατρικού βοτάνου έχει αυξηθεί, εξακολουθεί να υπάρχει ένα είδος στίγματος που συνδέεται με τη χρήση της. Οι περισσότεροι φορητοί vaporizers έχουν διακριτικά σχέδια.

Είτε επιλέξετε ένα επιτραπέζιο είτε φορητό μοντέλο, υπάρχουν πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη κατά την αγορά ενός vaporizer για να βεβαιωθείτε ότι πιάνουν πραγματική αξία τα χρήματά σας.

Ποιος είναι ο καλύτερος vaporizer;

Αυστηρά μιλώντας, δεν υπάρχει ούτε ένα προϊόν που να μπορεί να θεωρηθεί ως ο καλύτερος vaporizer για όλους.
Αντίθετα, ο καλύτερος vaporizer για εσάς είναι αυτός που εξυπηρετεί καλύτερα τις συγκεκριμένες ανάγκες σας.

Σε γενικές γραμμές, όμως, πρέπει να ελέγξετε το σύστημα παράδοσης ενός μοντέλου, την αποτελεσματικότητα, τον έλεγχο της θερμοκρασίας, την καμπύλη εκμάθησης, τον κατασκευαστή και την τιμή πριν να κάνετε μια απόφαση αγοράς.

Σύστημα παράδοσης –
Ένα από τα χαρακτηριστικά που διαφοροποιούν έναν tabletop vaporizer από ένα φορητό είναι η ευελιξία του όσον αφορά το σύστημα παράδοσης. Υπάρχουν εκείνοι που χρησιμοποιούν μπαλόνι και υπάρχουν εκείνοι που χρησιμοποιούν ένα σωλήνα. Οι φορητοί vaporizers, από την άλλη πλευρά, εκπέμπουν όλους τους ατμούς μέσω ενός στομίου. Για να προσδιορίσετε ποιο σύστημα παράδοσης είναι ιδανικό για εσάς, θα πρέπει να εξετάσετε το πως και το πότε θα τον χρησιμοποιείται. Οι σακούλες είναι ιδανικές για κοινωνική χρήση.

Αποδοτικότητα –
Θέλετε να έχετε τη δυνατότητα να παίρνετε όσο το δυνατόν περισσότερο ατμό σε μία συνεδρία ή θέλετε να διατηρήσετε τα βότανα σας και να τα κρατήσετε όσο το δυνατόν περισσότερο; Η απάντησή σας σε αυτή την ερώτηση θα καθορίσει αν η ιδανική συσκευή για εσάς είναι η μία με ένα μεγάλο θάλαμο ή μία με μικρότερο θάλαμο.

Έλεγχος θερμοκρασίας –
Υπάρχουν vaporizers που ελέγχουν αυτόματα τη θερμοκρασία, ανάλογα με το είδος του βοτάνου που χρησιμοποιείτε. Υπάρχουν επίσης εκείνοι που σας επιτρέπουν να ορίσετε τη θερμοκρασία χρησιμοποιώντας ένα αναλογικό έλεγχο θερμοκρασίας. Ακόμα υπάρχουν συσκευές που χρησιμοποιούν ψηφιακό έλεγχο θερμοκρασίας. Ένας πραγματικά αξιόπιστος ατμοποιητής θα παράγει ατμούς υψηλής ποιότητας, ανεξάρτητα από τον έλεγχο της θερμοκρασίας, αλλά αν εκτιμάτε την ακρίβεια και σχεδιάζετε να χρησιμοποιήσετε μια ποικιλία από βότανα / έλαια, θα κάνατε καλά να πάτε για μια συσκευή με ψηφιακό έλεγχο θερμοκρασίας.

Καμπύλη μάθησης
Αν δεν σας πειράζει να αντιμετωπίσετε μια πιο απότομη καμπύλη μάθησης, τότε ίσως θέλετε να πάτε για τα πιο περίπλοκα μοντέλα που προσφέρουν καλύτερες λειτουργίες, έλεγχο και επιλογές παράδοσης. Ωστόσο, εάν προτιμάτε να κρατάτε τα πράγματα απλά και δεν σας πειράζει να έχετε περιορισμένες επιλογές άτμισης και μειωμένο έλεγχο, τότε μπορείτε να πάτε για έναν απλούστερο και πιο βασικό ατμοποιητή.

Κατασκευαστής/Πωλητής

Κάνετε την ερρευνα σας και σιγουρευτείτε ότι αγοράζετε μόνο από έναν αξιόπιστο κατασκευαστή και πωλητή.

Μέθοδος θέρμανσης του βοτάνου/ελαίου από έναν vaporizer

Όπως αναφέραμε ένας άλλος διαχωρισμός (κυρίως των φορητών μοντέλων) είναι η μέθοδος που χρησιμοποιείται για την θέρμανση του βοτάνου/ελαίου.
Αγώγιμη δηλαδή ανταλλαγή ενέργειας (θέρμανσης) μέσω ενός στερεού σώματος (διαμέσου σωμάτων τα οποία βρίσκονται σε επαφή) και
Συναγωγή δηλαδή μεταφορά ενέργειας μέσω ενός ρευστού (συνήθως αέρα) και θέρμανση του αέρα για να εξαγάγουν π.χ τα κανναβινοειδή από τη μονάδα και να τα μετατρέψουν σε ατμό. 

Υπάρχουν και vaporizers ( Arizer Argo κτλ) που προσφέρουν και τους δύο τρόπους θέρμανσης των βοτάνων

Ο τρόπος με τον οποίο θερμαίνεται το βότανο/λάδι είναι καθοριστικός στην απόφαση μας για το ποιον ατμοποιητή τελικά θα επιλέξουμε.

Με τη σύγχρονη τεχνολογία ικανή να κάνει και τις δύο μεθόδους να λειτουργούν καλά, η επιλογή μεταξύ των δύο μεθόδων θέρμανσης του βοτάνου ή του ελαίου είναι ουσιαστικά μια προσωπική προτίμηση.
Παρόλο που χρειάζεται περισσότερη δουλειά για να διατηρούνται καθαροί οι ατμοποιητές vaporizers convection (μεταφοράς μέσω ρευστού), παράγουν ατμό που είναι συχνά ισχυρότερος και πιο καλαίσθητος από ότι οι vaporizers αγωγιμότητας είναι σε θέση να επιτύχουν.

Αλλά οι χρήστες συχνά σημειώνουν ότι οι vaporizers τους μπορούν να πάρουν πολύ χρόνο για να ζεσταθούν όταν χρησιμοποιούν τη μέθοδο της μεταφοράς θερμότητας μέσω ρευστού (αέρα).

Ωστόσο, αυτό ισχύει και για τους ατμοποιητές vaporizers αγωγιμότητας. Είναι απλά θέμα μόνωσης και ποια υλικά χρησιμοποιούνται στις συσκευές. Αυτό είναι κάτι που καθορίζει και πόσο ζεστοί γίνονται στην αφή.

Και οι δύο τύποι ατμοποιητών – vaporizers μπορούν να παρουσιάζουν πολλά από τα ίδια προβλήματα και να απολαμβάνουν πολλά από τα ίδια οφέλη.

Οι χρήστες των ατμοποιητών θα πρέπει να σημειώσουν ότι οι μέθοδοι για τη χρήση και των δύο ειδών θα είναι διαφορετικές.
Εάν χρησιμοποιείτε ένα convection vaporizer, μπορεί να χρειαστεί να αλέσετε τα βότανα πολύ καλά για να πάρετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία. Η λεπτή λείανση δεν είναι τόσο σημαντική για τα σχήματα αγωγιμότητας, καθώς η θερμότητα ρέει γύρω από τα υλικά και τα θερμαίνει σε όλες τις πλευρές ομοιόμορφα.

Κάποιοι υποστηρίζουν ότι οι νέοι χρήστες θα πρέπει να ξεκινούν με vaporizer αγωγιμότητας. Είναι συνήθως πιο εύκολοι στη χρήση και τον έλεγχο. Επίσης χρειάζονται λιγότερο καθάρισμα και περιποίηση ώστε να προσφέρουν την καλύτερη εμπειρία.

Αλλά εκείνοι που έχουν χρησιμοποιήσει vaporizers στο παρελθόν μπορεί πραγματικά να προτιμούν σχήματα convection στυλ για την καλύτερη γεύση τους.

Παρόλα αυτά ο κάθε vaporizer είναι διαφορετικός.

Θυμηθείτε, οι ατμοποιητές vaporizers έρχονται σε διάφορα σχήματα και μεγέθη.
Αν θέλετε να είστε στην άνεση του σπιτιού σας, μια μεγάλη στατική έκδοση είναι μια καλή ιδέα, ειδικά αν σκοπεύετε να προσκαλέσετε φίλους.

Ένας φορητός ατμοποιητής σας επιτρέπει να απολαμβάνετε ένα γρήγορο και εύκολο ατμισμα βοτάνου ή ελαίου οποιαδήποτε στιγμή, σε οποιοδήποτε μέρος. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να προσθέσετε το βότανο να τροφοδοτήσετε τη συσκευή και να το θερμάνετε γρήγορα.

Σας παροτρύνουμε να κάνετε κάποια έρευνα στις σελίδες μας και σε άλλους ιστότοπους ώστε να βρείτε το καλύτερο μοντέλο vaporizer σύμφωνα με τις ανάγκες σας.

Είμαστε στην διάθεση σας για όποια επιπλέον πληροφορία χρειάζεστε.

Vaporizers τιμές

Μπορείτε να πάρετε έναν vaporizer καλής ποιότητας για τόσο χαμηλά όσο 70 ευρώ. Εάν ο προϋπολογισμός σας είναι καλύτερος, τότε θα μπορούσατε να πάρετε ένα εξαιρετικής ποιότητας για 170 – 300 ευρώ.

Εάν ο προϋπολογισμός δεν είναι πρόβλημα μπορείτε να αποκτήσετε και έναν ακριβότερο ατμοποιητή.

Σημειώστε, ωστόσο, ότι μια υψηλότερη τιμή δεν ισοδυναμεί απαραιτήτως και με την καλύτερη ποιότητα. Το τι αρέσει σε κάποιον είναι υποκειμενικό.

Είναι καλύτερο να ορίσετε ένα ανώτατο όριο προϋπολογισμού και, στη συνέχεια, να επιλέξετε ένα μοντέλο που εξυπηρετεί τις ανάγκες σας και είναι εντός του προϋπολογισμού που έχετε ορίσει.

Με τις πληροφορίες και τις συμβουλές που παραθέσαμε ελπίζουμε να είναι πιο εύκολο για εσάς να βρείτε έναν vaporizer που θα εξυπηρετεί καλύτερα τις ανάγκες σας.

Πρόσφατες Αξιολογήσεις

Ψάχνεις φουσκωτό στρώμα; Είσαι σε λάθος site… SUPER τιμές σε όλους τους Vaporizers!!!

Βρήκες την άκρη σου …

Dynavap Titanium
Arizer Argo
208€
Arizer Air MAX
248€
188€!!!
Mighty Vaporizer
348€
Mighty Plus
388€
Volcano Hybrid
690€
Μοιάζεις ιδιαίτερα νέος

Είσαι άνω των 18 ετών;

Το περιεχόμενο πίσω από αυτή την πόρτα είναι απαγορευμένο. Η είσοδος επιτρέπεται μόνο για άτομα άνω των 18 ετών. Πριν προχωρήσετε, δηλώστε ότι καταλαβαίνετε ότι τα προϊόντα που διανέμονται από εμάς δεν είναι φάρμακα. 

Χρησιμοποιούμε βασικά cookies. Με την πλοήγηση, αποδέχεστε τους νομικούς όρους και προϋποθέσεις.