211 42 28 262
693 15 80 783

Δευτ-Παρ 10:00 - 20:00

Founta.gr

Βρήκες την άκρη σου !

Αυθημερόν αποστολή
Δωρεάν αντικαταβολή
Διακριτική
συσκευασία

Ghost Vaporizer Ελλάδα

Η Ghost κατασκεύασε ένα από τα καλύτερα vaporizer παγκοσμίως

Όπως αναφέρουν οι κατασκευαστές:

“Όταν ξεκινήσαμε αρχικά να δημιουργήσουμε το GHOST MV1, θέλαμε να προχωρήσουμε πέρα από την απλή επίλυση των προβλημάτων επιδόσεων που αντιμετωπίσαμε με άλλους ατμοποιητές. Ενώ η τεχνολογία και η πρωτοποριακή μηχανική βρίσκονται στο επίκεντρο της επιτυχίας του MV1, ο σχεδιασμός ήταν επίσης εξαιρετικής σημασίας. Θέλαμε να δημιουργήσουμε κάτι πραγματικά πολύ καλό – ένα προϊόν που ξεχωρίζει από το πλήθος, εργονομικά σχεδιασμένο και τέλεια ισορροπημένο. Με χαρακτηριστικά και φινιρίσματα που κάνουν την απόλαυση να κρατάει και να μοιράζεται με φίλους.” 

 Stealth Edition

Black Chrome

Satin Silver

Rose Gold

Nickel

Ο vaporizer Ghost είναι ο μόνος ατμοποιητής που μπορεί να μεταβεί από τη μόνιμη εκκίνηση στην ιδανική σας θερμοκρασία μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, διατηρώντας παράλληλα την επιλεγμένη θερμοκρασία για όλη τη διάρκεια της περιόδου. Η μοναδική τεχνολογία του προσφέρει καθαρό, δροσερό ατμό κάθε φορά. Η ποιότητα είναι εμφανής σε όλες τις πτυχές του vaporizer ghost MV1, είτε πρόκειται για το υψηλής ποιότητας κράμα αλουμινίου, είτε για τον εξαιρετικά αποδοτικό εναλλάκτη θερμότητας είτε για την εργαστηριακή πορεία των ατμών & την επαναστατική ψύκτρα θερμότητας.

Με εμφάνιση διαστημικού σκάφους, Το vaporizer Ghost MV1 παρέχει όλη την πλούσια γεύση που ενθουσιάζει τους χρήστες των ηλεκτρικών ατμοποιητών που τροφοδοτούνται με ηλεκτρικό ρεύμα όπως το Volcano και το Vapexhale. Σε αντίθεση με αυτά, αυτή η έξυπνη συσκευή είναι φορητή και τροφοδοτείται από μια πολύ καλή μπαταρία η οποία μπορεί να αντικατασταθεί αν το επιθυμείτε. Σχεδιασμένο στο Λονδίνο, Αγγλία και κατασκευασμένο στην Κίνα και τις ΗΠΑ.

Απίστευτα δροσερός ατμός – τόσο δροσερός που αισθάνεστε σαν να μην εισπνεύσατε τίποτα … τότε εκπνέετε ένα μεγάλο σύννεφο και η γεύση σας χτυπά!

Vaporizer Ghost

Ο αφαιρούμενος κεραμικός ψύκτης θερμότητας και το αναδιπλούμενο ακροφύσιο makrolon συμβάλλουν στη μεταφορά της πλούσιας γεύσης ενώ ψύχεται ο ατμός. Ο αφαιρούμενος κεραμικός θάλαμος είναι ένα έξυπνο χαρακτηριστικό, καθιστώντας εύκολο τον καθαρισμό στο ταξίδι και επίσης δανείζοντας στο MV1 ένα vibe “Nespresso of vapes”.

Στην πραγματικότητα, το σύνολο του μονοπατιού του ατμού, συμπεριλαμβανομένου του ψύκτη θερμότητας, μπορεί να αποσυναρμολογηθεί εντελώς για καθαρισμό -κάτι το οποίο γίνεται εκπληκτικά γρήγορα και εύκολα με ένα πινέλο και ένα «σαλιγκάρι» καθαρισμού.

Η μπαταρία δεν είναι ενσωματωμένη και μπορεί να αντικατασταθεί. Αυτό προσδίδει απεριόριστη διάρκεια φορητότητας καθώς με έξτρα μπαταρία μπορείτε να φορτίζετε την μία όσο χρησιμοποιείτε την άλλη. 

Στο founta.gr επιλέγουμε μόνο τα καλύτερα!

Vaporizer Super Προσφορές !!!

Μοιάζεις ιδιαίτερα νέος

Είσαι άνω των 18 ετών;

Το περιεχόμενο πίσω από αυτή την πόρτα είναι απαγορευμένο. Η είσοδος επιτρέπεται μόνο για άτομα άνω των 18 ετών. Πριν προχωρήσετε, δηλώστε ότι καταλαβαίνετε ότι τα προϊόντα που διανέμονται από εμάς δεν είναι φάρμακα. 

Χρησιμοποιούμε βασικά cookies. Με την πλοήγηση, αποδέχεστε τους νομικούς όρους και προϋποθέσεις.