211 42 28 262
693 15 80 783

Δευτ-Παρ 10:00 - 20:00

Founta.gr

Βρήκες την άκρη σου !

Αυθημερόν αποστολή
Δωρεάν αντικαταβολή
Διακριτική
συσκευασία

GPen Greece

Vaporizers Gpen

Η Grenco Science είναι γνωστή για την συνεργασία της με τον Snoop Dogg

GPen in Greece

GPen Pro (κατάλληλο για βότανα)

98€   88

GPen Elite (κατάλληλο για βότανα)

128€ 118

G Pen Pro

G Pen Pro
Με ένα χρόνο θέρμανσης τριάντα δευτερολέπτων, έναν κομψό σχεδιασμό και ένα φιλικό προς το χρήστη λειτουργικό σύστημα, το G Pen Pro (Grenco Science) προσφέρει μια εξαιρετική εμπειρία γεμάτη άντληση για μια ελκυστική τιμή. Το G Pen Pro διαθέτει θάλαμο θερμικής θέρμανσης. Το επιστόμιο μπορεί εύκολα να ανασηκωθεί και να κλειδωθεί στη θέση του με ένα καινοτόμο σύστημα κλειδώματος κτυπήματος. Αυτό καθιστά εύκολο το φόρτωμα, το άδειασμα και το καθάρισμα του θαλάμου. Το G Pen Pro μπορεί να ενεργοποιηθεί και να ελεγχθεί με ένα μόνο κουμπί. Οι ρυθμίσεις φόρτισης και θερμοκρασίας της μπαταρίας υποδεικνύονται από τις λυχνίες LED. Αυτός ο εξατμιστής απενεργοποιείται αυτόματα μετά από πέντε λεπτά για να αποφευχθεί η κατάχρηση της μπαταρίας. Το G Pen Pro θερμαίνεται γρήγορα. Φτάνει στην επιθυμητή θερμοκρασία μέσα σε τριάντα δευτερόλεπτα. Προσφέρει τρεις προκαθορισμένες θερμοκρασίες. Μπλε: 190 ° C (375 ° F) Πράσινο: 204 ° C (400 ° F) Κόκκινο: 220 ° C (428 ° F) Για ακριβή έλεγχο της θερμοκρασίας, ρίξτε μια ματιά στο G Pen Elite.

G Pen Elite

G Pen Elite
Το G Pen Elite είναι από την Grenco Science, το σήμα που συνεργάζεται με το Snoop Dogg για μια ολόκληρη σειρά ποιοτικών ατμοποιητών.

Χαρακτηριστικά
Αυτός ο ατμοποιητής είναι εργονομικά σχεδιασμένος ώστε να χωράει άνετα στο χέρι σας. Διαθέτει κομψή οθόνη LED με ένδειξη ελέγχου θερμοκρασίας και διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Το G Pen Elite τροφοδοτείται από έναν συνδυασμό μπαταρίας ιόντων λιθίου υψηλής ποιότητας και τεχνολογίας smart-chip, που σημαίνει ότι διατηρεί τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας για εκτεταμένη χρήση. Έχει ένα όλος κεραμικό θάλαμο θέρμανσης που επαναστατικά θερμαίνει από όλες τις πλευρές. Το εύρος θερμοκρασίας κυμαίνεται από 93 ° C - 220 ° C.

Παρακαλώ σημειώστε: Ο ατμοποιητήςτής G Pen Elite είναι κατάλληλος για χρήση μόνο με ξηρό βότανο, δεν είναι συμβατός με υγρά ή κεριά.

Ψάχνεις φουσκωτό στρώμα; Είσαι σε λάθος site… SUPER τιμές σε όλους τους Vaporizers!!!

Βρήκες την άκρη σου …

Dynavap Titanium
Arizer Argo
208€
Arizer Air MAX
248€
188€!!!
Mighty Vaporizer
348€
Mighty Plus
388€
Volcano Hybrid
690€
Μοιάζεις ιδιαίτερα νέος

Είσαι άνω των 18 ετών;

Το περιεχόμενο πίσω από αυτή την πόρτα είναι απαγορευμένο. Η είσοδος επιτρέπεται μόνο για άτομα άνω των 18 ετών. Πριν προχωρήσετε, δηλώστε ότι καταλαβαίνετε ότι τα προϊόντα που διανέμονται από εμάς δεν είναι φάρμακα. 

Χρησιμοποιούμε βασικά cookies. Με την πλοήγηση, αποδέχεστε τους νομικούς όρους και προϋποθέσεις.