211 42 28 262
693 15 80 783

Δευτ-Παρ 10:00 - 20:00

Founta.gr

Βρήκες την άκρη σου !

Αυθημερόν αποστολή
Δωρεάν αντικαταβολή
Διακριτική
συσκευασία

 • All
 • ARIZER
 • BOUNDLESS
 • Cloudious 9
 • DA VINCI
 • DYNAVAP
 • Desktop
 • Diem Heat
 • FENIX
 • FIRE FLY
 • FLOWERMATE
 • Focus Vape
 • Ghost
 • Gpen
 • Jupiter
 • NOX
 • Omura
 • PAX
 • Portable
 • Puffco
 • SMONO
 • STORZ & BICKEL
 • Stündenglass
 • Tinymight
 • Top Green
 • VAPONIC
 • Vape Pen
 • Vaporizer
 • Wolkenkraft

Ατμοποιητής – Vaporizer για βότανα

 • Τι είναι ο ατμοποιητής βοτάνων (μετάφραση: Vaporizer)Τι είναι το άτμισμα βοτάνων; Πού χρησιμοποιείται;

 • Πώς δουλεύει ένας ατμοποιητής βοτάνων;

 • Ποίον ατμοποιητή για βότανα να επιλέξω;

 • Ποία είναι τα καλύτερα vaporizer ξηρών βοτάνων;

 • Ποία είναι η τιμή ενός vaporizer;

 • Ποία βότανα είναι κατάλληλα για άτμισμα;

Vaporizer τι είναι;

Τι είναι ο ατμοποιητής/vaporizer;
Ποιον ατμοποιητή να επιλέξω;

Ο ατμοποιητής/vaporizer βοτάνων είναι μία συσκευή η οποία θερμαίνει τα βότανα στη θερμοκρασία που απαιτείται για την εξάτμιση τους, έτσι ώστε να απελευθερωθούν οι δραστικές ουσίες των βοτάνων χωρίς τις παρενέργειες της παραγωγής τοξινών, κάτι που θα συνέβαινε εάν τα βότανα είχαν καεί. Για να γίνει αυτό, ένα vaporizer πρέπει να παρέχει αρκετή θερμότητα στα βότανα που βρίσκονται μέσα στο θάλαμο.

Σε μια συγκεκριμένη θερμοκρασία (ποικίλλει ανάλογα με τον τύπο των βοτάνων) ο ατμοποιητής απελευθερώνει τις δραστικές ουσίες που αρχίζουν να βράζουν και να εξατμίζονται, δημιουργώντας έτσι ατμό ο οποίος εισπνέεται από τον χρήστη.

Ποίον ατμοποιητή/vaporizer για βότανα να επιλέξω;

Υπάρχουν τρεις βασικοί παράγοντες που καθορίζουν την ποιότητα του ατμοποιητή βοτάνων που θα επιλέξετε:

Τα υλικά που χρησιμοποιούνται για την κατασκευή του μπορούν να επηρεάσουν σημαντικά τη γεύση και την πληρότητα της εμπειρίας σας.

Επιπλέον, ο τρόπος άτμισης (μέσω αέρα ή μέσω στερεού) είναι ένα σημαντικό μέρος του σχεδιασμού.  Αποφύγετε να επιλέξετε έναν ατμοποιητή που δεν διαθέτει κατάλληλο σύστημα άτμισης. Δεν θέλετε τα βότανα σας  απλά να καίγονται.

Τέλος, το επιστόμιο που χρησιμοποιείτε θα επηρεάσει την ικανότητά σας να τραβάτε ομαλά.

Ενώ πολλοί ατμοποιητές σήμερα είναι κατασκευασμένοι από πλαστικό και ανοξείδωτο χάλυβα ή άλλα μέταλλα, οι καλύτεροι ατμοποιητές βοτάνων είναι για πολλούς κατασκευασμένοι από γυαλί.

Οι πλαστικοί ατμοποιητές τείνουν να είναι πολύ ζεστοί κατά τη χρήση και μπορεί να καταστραφούν ή να αναδύουν οσμές κατά τη διάρκεια της επεξεργασίας. Για αυτό αν υπάρχει πλαστικό σε έναν ατμοποιητή, είναι σημαντικό να εξετάσουμε τον τύπο του πλαστικού που έχει χρησιμοποιηθεί για την κατασκευή του ατμοποιητή.

Κάποιοι μεταλλικοί ατμοποιητές τείνουν να εκπέμπουν μια λεπτή γεύση που ίσως παραμορφώνει τη γεύση των βοτάνων σας. Άλλοι μεταλλικοί ατμοποιητές προσφέρουν ιδανική εμπειρία. Εξαρτάται από τον τύπο του μετάλλου και την επεξεργασία που έχει υποστεί.

Το γυαλί είναι ένας καλός μονωτής που μπορεί να αντέξει σε υψηλές θερμοκρασίες, αλλά επίσης δεν απορροφά ή εκπέμπει γεύση, έτσι για πολλούς δίνει το καλύτερο αποτέλεσμα.

Το επιστόμιο σας είναι τεχνικά ένα άλλο μέρος του ελέγχου της ροής του αέρα. Ένα επιστόμιο που είναι πολύ σφιχτό δεν θα σας επιτρέψει να τραβήξετε αρκετό αέρα  ​​από τα πηνία επάνω στα βότανα σας. Από την άλλη πλευρά, ένα επιστόμιο που είναι πάρα πολύ ευρύ θα απορροφήσει τη θερμότητα πάρα πολύ γρήγορα και δεν θα επιτρέψει στα βότανα σας να ατμιστούν σωστά. Υπάρχουν αρκετοί ατμοποιητές που προσφέρουν αρκετές διαφορετικές επιλογές επιστομίου.

Διαβάστε όσα πρέπει να γνωρίζετε προτού να αγοράσετε τον πρώτο σας  ατμοποιητή/vaporizer βοτάνων.

Πως λειτουργούν οι ατμοποιητές-vaporizers ξηρών βοτάνων;

Οι ατμοποιητές λειτουργούν με θέρμανση του βοτάνου τόσο ώστε να απελευθερωθούν τα ευεργετικά χημικά του φαρμάκου ως ατμός. Ο χρήστης εισπνέει τον ατμό. Αυτή η θερμοκρασία είναι σημαντικά χαμηλότερη από τη θερμοκρασία στην οποία το βότανο θα καεί.

Αν έχετε χρησιμοποιήσει άλλους ατομικούς ατμοποιητές στο παρελθόν, ίσως είστε εξοικειωμένοι με τις ρυθμίσεις των συσκευών ατμίσματος που είναι  για τα συστήματα με βάση το υγρό. Οι ατμοποιητές ξηρών βοτάνων έχουν παρόμοια φύση, καθώς περιλαμβάνουν επίσης ένα στοιχείο θέρμανσης ή πηνίο και μια κοιλότητα για να τοποθετήσετε τα βότανα σας.

Ο ατμοποιητής είναι μια συσκευή που χρησιμοποιείται για την εξάτμιση ουσιών για εισπνοή. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν φυτικές ουσίες, καπνός ή άλλα βότανα ή μείγματα.

Το βότανο χρειάζεται να αναπτύξει μία θερμοκρασία ώστε να ατμιστεί. Η ιδανική θερμοκρασία ποικίλλει ανάλογα με το βότανο που χρησιμοποιούμε.

Με την εισπνοή μόνο του ατμού, τα μη ευεργετικά στοιχεία που δημιουργούνται από την καύση μπορούν να εξαλειφθούν.

Το κορυφαίο πλεονέκτημα της χρήσης ενός ατμοποιητή/vaporizer έναντι ενός τσιγάρου ή κάποιας άλλης μεθόδου που βασίζεται στην καύση είναι ότι δεν καίγεται το προϊόν.

Η καύση δημιουργεί τοξίνες που προκαλούν εμφύσημα, καρκίνο και άλλα προβλήματα υγείας. Η εξάτμιση δεν δημιουργεί διακριτές τοξίνες από το υλικό που χρησιμοποιείται.

Στους περισσότερους καλούς ατμοποιητές το θερμαντικό στοιχείο διαχωρίζεται από το θάλαμο βοτάνων ή ελαίων.

Υπάρχουν δύο κύριοι τρόποι μεταφοράς της θερμότητας στο βότανο έτσι ώστε αυτό να ατμιστεί.

 1. Μεταφορά της θερμότητας στο βότανο μέσω στερεού υλικού (αγωγή).Η θέρμανση μέσω στερεού (πχ κεραμικό ή μέταλλο) ήταν το κύριο μέσο ατμίσματος στις πρώτες ημέρες των ατμοποιητών/vaporizer, αλλά συχνά οδηγούσε στην καύση των υλικών. Οι τεχνολογικές εξελίξεις έχουν επιτρέψει πλέον μεγαλύτερη ακρίβεια και έλεγχο της θερμοκρασίας και στους ατμοποιητές με αγωγιμότητα.
 2. Μεταφορά της θερμότητας στο βότανο μέσω αέρα

  Πολλοί ατμοποιητές χρησιμοποιούν τη μεταβίβαση της θερμότητας μέσω αέρα για τη θέρμανση όσων τίθενται μέσα τους.

Αυτό συμβαίνει επειδή αυτός ο τύπος θέρμανσης επιτρέπει γενικά πιο ακριβή έλεγχο της θερμοκρασίας. Η ένταση των κυμάτων θερμότητας μπορεί να αυξηθεί ή να μειωθεί με το πάτημα ενός κουμπιού και η προκύπτουσα αλλαγή είναι σχεδόν στιγμιαία. Το άλλο πλεονέκτημα της χρήσης αυτών των ατμοποιητών είναι ότι βοηθά στην αποφυγή της καύσης των βοτάνων.

Ποιοι είναι οι καλύτεροι ατμοποιητές/vaporizers βοτάνων;

Ποια μέθοδο ατμοποίησης των βοτάνων να επιλέξω;

Με τη σύγχρονη τεχνολογία ικανή να κάνει και τις δύο μεθόδους να λειτουργούν καλά, η επιλογή μεταξύ των δύο μεθόδων θέρμανσης του βοτάνου ή του ελαίου είναι ουσιαστικά μια προσωπική προτίμηση.

Παρόλο που χρειάζεται περισσότερη δουλειά για να διατηρούνται καθαροί οι ατμοποιητές τύπου convection (μεταφοράς μέσω ρευστού), παράγουν ατμό που είναι συχνά ισχυρότερος και πιο καλαίσθητος από ότι οι μέθοδοι αγωγιμότητας είναι σε θέση να επιτύχουν. Αλλά οι χρήστες συχνά σημειώνουν ότι οι ατμοποιητές τους μπορούν να πάρουν πολύ χρόνο για να ζεσταθούν όταν χρησιμοποιούν τη μέθοδο της μεταφοράς θερμότητας μέσω ρευστού.

Ωστόσο, αυτό ισχύει και για τους ατμοποιητές vaporizers αγωγιμότητας. Είναι απλά θέμα μόνωσης και ποια υλικά χρησιμοποιούνται στις συσκευές. Αυτό είναι κάτι που καθορίζει και πόσο ζεστοί γίνονται στην αφή.

Και οι δύο τύποι ατμοποιητών – vaporizers μπορούν να παρουσιάζουν πολλά από τα ίδια προβλήματα και να απολαμβάνουν πολλά από τα ίδια οφέλη.

Οι χρήστες των ατμοποιητών θα πρέπει να σημειώσουν ότι  ο τρόπος  χρήσης των δύο τύπων θα είναι διαφορετικές.

Εάν χρησιμοποιείτε ένα convection vipe, μπορεί να χρειαστεί να αλέσετε τα βότανα πολύ καλά για να πάρετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία. Η λεπτή λείανση δεν είναι τόσο σημαντική για τα σχήματα αγωγιμότητας, καθώς η θερμότητα ρέει γύρω από τα υλικά και τα θερμαίνει σε όλες τις πλευρές ομοιόμορφα.

Κάποιοι υποστηρίζουν ότι οι νέοι χρήστες θα πρέπει να ξεκινούν με vaporizer αγωγιμότητας (επαφής). Είναι συνήθως πιο εύκολοι στη χρήση και τον έλεγχο. Επίσης χρειάζονται λιγότερο καθάρισμα και περιποίηση ώστε να προσφέρουν την καλύτερη εμπειρία.

Αλλά εκείνοι που έχουν χρησιμοποιήσει ατμοποιητές στο παρελθόν μπορεί πραγματικά να προτιμούν σχήματα convection στυλ για την ενδεχομένως καλύτερη γεύση τους.

Παρόλα αυτά ο κάθε ατμοποιητής είναι διαφορετικός και οι χρήστες ατμοποιητών πρέπει να κάνουν την έρευνά τους για να μάθουν περισσότερα πριν αγοράσουν κάποιον.

Οικιακό (επιτραπέζιο) ή φορητό ατμοποιητή βοτάνων;

Οι ατμοποιητές/vaporizers βοτάνων έρχονται σε διάφορα σχήματα και μεγέθη.

Ένας φορητός ατμοποιητής σας επιτρέπει να απολαμβάνετε ένα γρήγορο και εύκολο ρούφηγμα βοτάνου ή ελαίου οποιαδήποτε στιγμή, σε οποιοδήποτε μέρος. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να προσθέσετε το βότανο να τροφοδοτήσετε τη συσκευή και να το θερμάνετε γρήγορα.

Αν θέλετε να είστε στην άνεση του σπιτιού σας, μια μεγάλη στατική έκδοση είναι μια καλή ιδέα, ειδικά αν σκοπεύετε να προσκαλέσετε φίλους.

Ατμοποιητές Βοτάνων τύπου στυλό (vaporizers pen)

Για να επιτύχετε τα καλύτερα αποτελέσματα με τους ατμοποιητές τύπου στυλό , πρέπει να ξέρετε πώς να τους χρησιμοποιήσετε σωστά.

Πρώτα απ ‘όλα, θα πρέπει να μάθετε πώς να χρησιμοποιείτε  σωστά το στυλό σας για να αποφύγετε την απόφραξη των αεραγωγών και των φίλτρων. Δεδομένου ότι όλη η εμπειρία σας εξαρτάται από την ικανότητά σας να αντλείτε αέρα μέσω του συστήματος, εάν τοποθετείτε πολύ σφιχτά τα βότανα σας, δεν θα είστε σε θέση να επιτύχετε επαρκή ροή αέρα. Ξεκινήστε προσθέτοντας λίγο βότανο κάθε φορά μέχρι να βρείτε το γλυκό σημείο.

Δεύτερον, η άτμιση ενός ξηρού βότανου είναι μια διαφορετική εμπειρία από το παραδοσιακό κάπνισμα.
Ξεκινήστε αργά και παίρνετε ρηχές εισπνοές από το στυλό σας. Καθώς μπαίνετε σε ρυθμό με τη συσκευή σας, θα μάθετε πώς να παίρνετε το καλύτερο κάθε φορά.

Οι ατμοποιητές βοτάνων έχουν σχεδιαστεί για να σας επιτρέπουν να χρησιμοποιείτε ξηρά βότανα αντί για συμπυκνώματα ή e-υγρά. Επί του παρόντος, υπάρχουν αρκετοί ατμοποιητές με υψηλές επιδόσεις στην αγορά, αλλά κάθε μέρα εισάγονται νέες συσκευές όπως ο εξαιρετικός …

Βότανα για ατμοποιητές/vaporizers

Υπάρχει μία μεγάλη γκάμα επιλογών ατμοποιητών βοτάνων και μια μεγάλη ποικιλία από βότανα που μπορείτε να ατμίσετε με ασφάλεια.

Εδώ είναι μερικά από τα καλύτερα βότανα αρωματοθεραπείας που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την επόμενη φορά που ατμίζετε:

1. Βασιλικός

Εάν υποφέρετε από αέρια στο στομάχι, μπορείτε να ανακουφιστείτε ατμίζοντας αυτό το βότανο. Ο Βασιλικός έχει ένα καταπραϋντικό άρωμα που σας βοηθά να χαλαρώσετε. Τα πτητικά έλαια απελευθερώνονται επίσης όταν τα εξατμίζετε, γεγονός που αυξάνει το χαλαρωτικό και καταπραϋντικό αποτέλεσμα. Σημειώστε, ωστόσο, ότι οι έγκυες γυναίκες συνιστώνται να μην χρησιμοποιούν υπερβολικά αυτό το βότανο επειδή μπορεί να οδηγήσει σε πρόωρες συσπάσεις.

2. Κάνναβη

Αν και αυτό το βότανο έχει αποτελέσει αντικείμενο συζήτησης για χρόνια, υπάρχουν πολλά ανεπίσημα στοιχεία και τεκμηρίωση των ευεργετικών επιδράσεών της στην υγεία σας. Υπάρχουν, στην πραγματικότητα, πολλοί άνθρωποι σε όλο τον κόσμο που χρησιμοποιούν την κάνναβη για ιατρικούς σκοπούς, όπως για ανακούφιση από το άγχος και την κατάθλιψη. Η χρήση κάνναβης παραμένει παράνομη σε πολλά μέρη, αλλά η νομιμοποίησή της σταδιακά κερδίζει έδαφος. Υπάρχουν σήμερα αρκετές χώρες και πολιτείες στις Η.Π.Α. όπου η ιατρική μαριχουάνα έχει νομιμοποιηθεί. Ακόμα κι αν η ιατρική μαριχουάνα είναι ήδη νόμιμη στην περιοχή σας, χρειάζεται πάντα προσοχή όταν ατμίζετε την κάνναβη. Όπου είναι δυνατόν, χρησιμοποιήστε την ιατρική κάνναβη μόνο υπό την επίβλεψη ειδικευμένου ιατρού.

3. Χαμομήλι

– Ίσως ο καλύτερος λόγος για να ατμιστεί το χαμομήλι είναι για να επωφεληθείτε από τα ηρεμιστικά του αποτελέσματα. Αυτό το βότανο είναι γνωστό εδώ και αιώνες για να βοηθήσει στην ανακούφιση της δυσπεψίας, τους πονοκεφάλους, το άγχος και την κατάθλιψη. Παρόλο που συνήθως παρασκευάζεται με τη μορφή τσαγιού, το χαμομήλι είναι επίσης κατάλληλο για ατμοποιητές οποιουδήποτε τύπου. Μπορεί επίσης να αναμειχθεί με άλλα βότανα όπως την κάνναβη για να μειώσει το φαινόμενο μείωσης του στρες. Συμβουλευτείτε το γιατρό σας.

4.

Αυτό το βότανο προέρχεται από την Κεντρική Αμερική και έχει μακρά ιστορία χρήσης για ψυχαγωγικούς και ιατρικούς σκοπούς. Ακριβώς όπως το χαμομήλι, είναι επίσης συνήθως να λαμβάνεται σε μορφή τσαγιού, αλλά μπορεί επίσης να είναι πολύ αποτελεσματική όταν εξατμιστεί. Και παρόλο που ήταν  γνωστό ότι χρησιμοποιείται από τους Μάγους ως αφροδισιακό, αυτό το βότανο ίσως μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για τη θεραπεία ασθενειών όπως το άσθμα και η κατάθλιψη. Συμπληρώνει επίσης πολύ καλά την κάνναβη.

5. Ευκάλυπτος

Αυτό είναι ένα πολύ αποτελεσματικό αντιβακτηριακό βότανο. Έχει επίσης ένα πολύ ευχάριστο άρωμα το οποίο είναι γνωστό ότι είναι πολύ χρήσιμο για την ανακούφιση όχι μόνο του κοινού κρυολογήματος και της γρίπης, αλλά και της λοίμωξης των πνευμόνων.

6. Πράσινο Τσάι

Αυτό το βότανο έχει χρησιμοποιηθεί από καιρό στην κινεζική ιατρική και χρησιμοποιείται με διάφορους τρόπους, αν και ο παραδοσιακός τρόπος είναι να το παρασκευάσετε σαν τσάι. Με τα οφέλη που προσφέρει αυτό το βότανο, το πράσινο τσάι είναι επίσης κατάλληλο για άτμιση. Η κυρίαρχη διεγερτική ένωση του είναι γνωστό ότι καταπραΰνει τους μικρούς πόνους και τους πόνους καθώς και την ανακούφιση από την κατάθλιψη. Σε υψηλές θερμοκρασίες, το πράσινο τσάι μπορεί να έχει το αντίθετο αποτέλεσμα, αυξάνοντας έτσι τα επίπεδα ενέργειας.

7. Λυκίσκος

Ναι, διαβάζετε αυτό το συστατικό που είναι γνωστό ότι χρησιμοποιείται στη μπίρα. Ο λυκίσκος  μπορεί επίσης να σας προσφέρει μια εξαιρετική εμπειρία εξάτμισης. Προσφέρει μια καταπραϋντική ήπια ευφορία, σε συνδυασμό με μια λεπτή αλλά πολύπλοκη γεύση, την οποία πολλοί εκτιμούν. Σημειώστε, ωστόσο, ότι η επίδραση του λυκίσκου είναι γνωστό ότι ποικίλει κυρίως επειδή υπάρχουν και διάφοροι τύποι λυκίσκου. Μπορεί να θέλετε να δοκιμάσετε διαφορετικούς τύπους λυκίσκου για να δείτε ποια ταιριάζει καλύτερα στις προτιμήσεις και τις ανάγκες σας.

8. Λεβάντα

Αυτό το πικάντικο ευωδιαστό βότανο λατρεύεται για τα ηρεμιστικά του αποτελέσματα. Όταν ατμίζετε τη λεβάντα, μπορείτε να περιμένετε γενικά να αισθάνεστε καλά και το σώμα σας αναμένεται να επωφεληθεί από τις ισχυρές αντιβακτηριδιακές της ιδιότητες. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την ανακούφιση από τον πόνο και να αντιμετωπίσει θέματα όπως η αϋπνία. Εκτός από τη γλυκιά μυρωδιά και την ηρεμιστική της δράση, η λεβάντα είναι επίσης γνωστή για την εξαιρετική της γεύση, ειδικά όταν αναμειγνύεται με άλλα βότανα.

9. Μέντα

Ένα από τα αγαπημένα βότανα μεταξύ εκείνων που ατμίζουν τακτικά. Λατρεύεται όχι μόνο για την καταπραϋντική του δράση, αλλά και για την ευχάριστη γεύση του, που βοηθά στην εξουδετέρωση της δυσάρεστης γεύσης ορισμένων βοτάνων. Για το λόγο αυτό, η μέντα συχνά αναμειγνύεται με βότανα που προσφέρουν πολλά οφέλη για την υγεία, αλλά δεν έχουν καλό άρωμα ή γεύση.

10. Δεντρολίβανο και Θυμάρι

Η εξάτμιση αυτών των βοτάνων είναι ένας πολύ αποτελεσματικός τρόπος απελευθέρωσης των πτητικών ελαίων και παροχής των θεραπευτικών αντιμικροβιακών ιδιοτήτων τους. Αυτά τα βότανα έχουν χρησιμοποιηθεί για εκατοντάδες χρόνια για την επούλωση αναπνευστικών παθήσεων. Λάβετε υπόψη ότι αποτελούνται και τα δύο από εξαιρετικά ασταθείς ενώσεις, επομένως πρέπει να προσέχετε την τυχαία καύση όταν τα ατμίζετε.

Αν βρίσκεστε υπό ιατρική παρακολούθηση, είτε επιθυμείτε να χρησιμοποιήσετε βότανα για ιατρικούς σκοπούς πάντα να συμβουλεύεστε τον ιατρό σας.

founta.gr – Μόνο τα καλύτερα!

Ψάχνεις αυτοκίνητο; Είσαι σε λάθος site. Βρήκες SUPER τιμές σε όλους τους Vaporizers!!!

Βρήκες την άκρη σου …

Dynavap Titanium
Arizer Argo
208€
Arizer Air MAX
248€
188€!!!
Mighty Vaporizer
348€
Mighty Plus
388€
Volcano Hybrid
690€
Μοιάζεις ιδιαίτερα νέος

Είσαι άνω των 18 ετών;

Το περιεχόμενο πίσω από αυτή την πόρτα είναι απαγορευμένο. Η είσοδος επιτρέπεται μόνο για άτομα άνω των 18 ετών. Πριν προχωρήσετε, δηλώστε ότι καταλαβαίνετε ότι τα προϊόντα που διανέμονται από εμάς δεν είναι φάρμακα. 

Χρησιμοποιούμε βασικά cookies. Με την πλοήγηση, αποδέχεστε τους νομικούς όρους και προϋποθέσεις.